Nieuws

Anido 2012 vestigt records

Anido, vakbeurs voor de petcare-markt, vindt plaats op 12 en 13 februari 2012. De organisatie spreekt nu al van een succes; reeds 88 exposanten legden hun deelname vast.

Uitbreiden

Deze 88 exposanten nemen al 90 procent van de beschikbare oppervlakte in. Hierdoor heeft de organisatie besloten de beursoppervlakte uit te breiden. De organisatie verwacht dat het aantal exposanten van de vorige editie (114) minstens wordt geëvenaard.

Activiteiten

“Dierenspeciaalzaken zijn op zoek naar de laatste trends, de beste producten en de handigste inrichting”, aldus de organisatie. “Anido speelt daar graag op in.” Daarnaast moet een gevarieerd aanbod aan randmanifestaties de beurs kleuren. Hier valt onder andere te denken aan een stand met levende dieren en trimdemonstraties verzorgd door Kitty Dekeersgieter.

Innovatie

“Nieuwigheden ontdekken is de belangrijkste reden voor een beursbezoek”, volgens de organisatie. Om een goed overzicht te bieden, zijn alle nieuwste producten te zien op de ‘New@Anido-stand’. Een award wordt uitgereikt voor het innovatiefste voedingsproduct en het nieuwste product onder de accesoires en verzogingsproducten.

Een volledig beursprogramma is te vinden op de site van Anido vanaf november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.