Nieuws

Nieuwe website dierenwelzijn

De pan-Europese dierenwelzijnsorganisatie Eurogroup for Animals heeft haar vernieuwde website gelanceerd. De website moet leden, zoals de Dierenbescherming, en het publiek beter informeren over dierenwelzijn in Europa.

Communicatie

Directeur Sonja van Tichelen van Eurogroup for Animals ziet de site als een stap vooruit in de communicatie van haar organisatie over dierenwelzijnskwesties. “De site biedt niet alleen informatie over onderwerpen waar Eurogroup actief op is, maar stelt de bezoeker in staat om direct met ons te communiceren.”, vertelt Van Tichelen. “Met dit platform wordt de stem van het publiek gehoord en kan men met ons meewerken aan het verbeteren van dierenwelzijn in Europa.”

Dertig jaar

Eurogroup for Animals bestaat inmiddels ruim dertig jaar en vertegenwoordigt ongeveer veertig Europese dierenwelzijnsorganisaties, waaronder de Dierenbescherming. Door middel van politieke lobbyactiviteiten bij onder meer het Europese Parlement zet Eurogroup for Animals zich in voor een hoger niveau van dierenwelzijn in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.