Abonneren

Hét vakblad voor de Nederlandse en Belgische petfoodbranche

Expertise

Petfood Magazine verzamelt het voor de branche belangrijke nieuws en voorziet dit van achtergronden, expertise en duiding.

Diervoederindustrie

Het vakblad richt zich op de diervoederindustrie in het algemeen, waarbij de nadruk ligt op huisdiervoeder en -gezondheid.

Specifieke thema's

Iedere editie komen specifieke thema's aan bod, zoals productiemethodes, vitaminen en mineralen, snacks en marketing van petfood.

Introductiekorting!
Vier keer Petfood Magazine als katern bij De Molenaar

Jaarabonnement

20% introductiekorting!

van € 143,75 voor € 115,75 (excl. 9% btw)
Abonneer

Een jaarabonnement op Petfood Magazine biedt u:

  • 4 x per jaar het vakblad Petfood Magazine op de mat, als duidelijk herkenbaar katern binnen De Molenaar, dus zonder meerkosten ook vier edities van dat vakblad voor de diervoederindustrie;
  • het enige onafhankelijke vakblad in Nederland dat zich specifiek op huisdiervoeder en -gezondheid richt;
  • het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • 1 x per maand een editie van de digitale nieuwsbrief van Petfood Magazine met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.
Stopt automatisch!
Petfood Magazine als katern van De Molenaar

Proefexemplaar


€ 36,80 (excl. 9% btw)
Bestellen

Wilt u eerst zien of Petfood Magazine voldoende voorziet in uw informatiebehoefte voordat u een abonnement aanvraagt? Bestel dan een los proefexemplaar. Dit is niet gratis, maar wel vrijblijvend, dus u hoeft niets op te zeggen.

Petfood Magazine verschijnt sinds 2016 als duidelijk herkenbaar katern binnen De Molenaar. U krijgt dus zonder meerkosten bij uw proefexemplaar ook een editie van dat vakblad voor de diervoederindustrie.

Het abonnement op de gratis maandelijkse nieuwsbrief dat bij dit proefnummer hoort, kunt u per editie stopzetten.

Telefonisch bestellen of uw abonnement wijzigen? Bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met 088-2266648. Of mail naar abonnement@eisma.nl.